Wat doet MAXAM secretarieel?

Wilt u een goedlopende interne organisatie? Of heeft u deze al, maar is uw secretaresse tijdelijk uit de running? MAXAM secretarieel kan ervoor zorgen dat u tijd kunt besteden aan de zaken die er echt toe doen. Want professioneel zaken doen, of het nu een groot of een klein bedrijf betreft, vraagt om professionele ondersteuning, en daarvoor bent u hier op de juiste plek.

Een greep uit de werkzaamheden

 • Coaching
 • Praktijktraining
 • Secretariële dienstverlening, o.m.
  • het opstarten, organiseren of reorganiseren van secretariaten
  • tijdelijke vervanging van secretaresse, office manager, directiesecretaresse of management assistent
  • deelklussen zoals notuleren, archiveren, correspondentie,
  • schrijven van brieven, rapporten presentaties en webteksten in de Nederlandse of Engelse taal
 • Projectmanagement, -begeleiding of -ondersteuning

Hoe werkt MAXAM secretarieel

MAXAM-secretarieelEigenlijk heel erg simpel. Aangezien wederzijds vertrouwen erg belangrijk is in dit vak, is een vrijblijvend kennismakingsgesprek erg belangrijk zodat we samen kunnen afstemmen of een wederzijds goed gevoel aanwezig is. Uiteraard wordt gekeken of de opdracht inpasbaar is in uw budget en onze gezamenlijke agenda. Indien nodig, kan in overleg een beroep worden gedaan op een uitgebreid netwerk van collega freelance secretaresses.

Met wie heeft u te maken?

Aulien van Ginneken is mijn naam. Sinds 1988 werk ik als secretaresse, en sinds 2004 voer ik dit beroep als freelancer uit, bij diverse opdrachtgevers op locatie, of vanuit mijn eigen kantoor in Eelde – Paterswolde (Noorden van Nederland, voornamelijk Groningen, Friesland en Drenthe). In diverse functies, zoals onder meer management assistent, directiesecretaresse, officemanager werk ik voor (internationale) bedrijven en instellingen in onder meer de maritieme en luchtvaartsector, zorg en zakelijke dienstverlening.

Het secretaressevak en het contact met collega-secretaresses vind ik erg boeiend. Daarom draag ik het SPiN (Secretaresse Platform Noord) en een warm hart toe. Bij deze secretaressevereniging, waarvan ik sinds 1999 lid ben, heb ik ook enkele bestuursfuncties mogen bekleden (coördinator bijeenkomsten en voorzitter). Ook de NVD (Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen), waar ik sinds 2015 lid van ben, bezoek ik graag.

Meer informatie over mij (in het Engels) vindt u op wie zit er achter MAXAM secretarieel. of via mijn LinkedIn-profiel.

Contact

Wilt u meer informatie over de diensten van MAXAM Secretarieel, of nader kennis met mij willen maken, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Zoals u ziet wijd ik niet erg uit over MAXAM secretarieel, en zo werk ik ook: niet om de brij heendraaien, maar gewoon de klus klaren. Wat ik wel erg leuk vind is het secretaressevak uitgebreid delen met geïnteresseerden in de wereld, en dat doe ik middels de rest van deze website Professional-Secretarial-Services.com en mijn Nederlandstalige website Aulien.nl.  Tips, opmerkingen en aanvullingen zijn altijd van harte welkom!

 

Comments are closed.